Home » Unlabelled » Intermediate F.Sc F.A ICS I.Com English XI Short queries The Angel and therefore the Author et al.
Tuesday, 11 December 2018
Intermediate F.Sc F.A ICS I.Com English XI Short queries The Angel and therefore the Author et al.
Q 1. At what purpose of journey in his dream did the author hear the throbbing sound of wings?
Ans. it absolutely was the purpose of his journey once he may see nothing below however a faint brightness levelburied below darkness. He detected the slow, throbbing sound of wings behind him.
Q 2. What time of the year was it?
Ans. it absolutely was a few period when Christmas.
Q 3. What will the author like concerning Christmas?
Ans. The author likes the spirit of generosity concerning Christmas. everybody quite suddenly becomes pious. Christmas makes everyone sensible.
Q 4. Write down the nice deeds the author has admitted ar an excellent joy on Christmas.
Ans. the author admits that he gave 5 shillings subscription to the Daily Telegraph’ inexpensive Fund for the fired. Then he remembers that it absolutely was 10 shillings altogether. They wheat his name wrong the primary time. Then he had been to four charity dinners. He sent a dozen photograph of himself signed, to a charity bazaar. He performed in an exceedingly theater to boost fund for Poor Curates. He conjointly reminded the Angel of the four balcony seats he had taken for the monster show at His Majesty’s in aid of the Fund for the indigent British in urban center. He remembered the jumble sale to that he sent all his recent garments, together with a coat that had got drawn up with them inadvertently and will are worn once more. He conjointly reminded him the raffle he had joined for a motor automobile.
Q 5. Why ar the noble deeds perpetually an excellent joy for the author?
Ans. Noble deeds ar perpetually an excellent joy for the author as a result of he's a thinking person. He willdifferentiate between right and wrong. He desires to try and do one thing for the necessitous. He feels satisfaction when a bit deed of kindness. He will have human flaws however still he includes a horse sense of morality.
Q 6. What was the writer’s dream?
Ans. He dreamt that he flew out of the window in his nightclothes and went up and up. He met the Recording Angel and talked to him concerning his worldly deeds.
Q 7. What did the author suppose to himself?
Ans. the author thought to himself, if something he had been a touch too sensible. a bit less virtue and he may need lived longer.
Q 8. What did the author see of London lastly?
Ans. The last he saw of London was the long line of electrical lamps bordering the mound.
Q 9. What did the author cue the angel of balcony seats?
Ans. the author reminded him of the four balcony seats he had taken for the monster show at His Majesty’s aid of the Fund for the indigent British in urban center.
Q 10. What did the author bear in mind concerning the rummage sale?
Ans. the author remembered that he sent all his recent garments to the jumble sale together with a coat the he may have worn once more.
Q 11. what's the theme of the story?
Ans. it's satiric story. The author desires to point out that groups of people benefit deeds for self praise and not for the satisfaction of their conscience.
Q 12. What quite dream did the author have?
Ans. the author had a vexing dream.
Q 13. however did the planet grow?
Ans. the planet grew smaller and smaller.
Q 14. What did the author hear behind him?
Ans. He detected the slow, throbbing sound of wings.
Q 15. What can we become suddenly on Christmas?
Ans. we tend to become generous quite suddenly. it's a pleasant sensation.
Q 16. What was the sweet kid giving to the road arab?
Ans. The sweet kid was giving beef tea to the road arab.
Q 17. What was the nice recent red round-faced squire doing?
Ans. He was shoveling out pudding to the group of grateful villagers.
Q 18. What has the author typically thought of?
Ans. the author has typically thought of keeping a diary.
Q 19. what's perpetually pleasant consistent with the writer?
Ans. it's perpetually pleasant to speak concerning one’s self.
Q 20. What did the author cue the angel?
Ans. the author reminded the angel of the four charity dinners he had attended.
Q 21. What did the angel assure him?
Ans. The angel assured the author that his group action had been noted.
Q 22. What did the author do together with his own photographs?
Ans. the author sent a dozen pictures of himself, signed to a charity bazaar.
Subscribe to:
Post Comments
(
Atom
)
No comments :
Post a Comment