Tuesday, 11 December 2018
Intermediate F.Sc F.A ICS I.Com English XI Short queries The Foolish Quack
Q 1. what's a clump of trees?
Ans. It means that variety of trees mature along.
Q 2. What was stuck within the camel’s throat?
Ans. A melon was stuck within the camel’s throat.
Q 3. What did the quack fake to cure?
Ans. The quack fictitious to cure disease.
Q 4. What did the quack the do with the recent women?
Ans. The quack occupied the women’s throat and smitten the swollen half forcefully.
Q 5. What was the results of the cure?
Ans. The result was fateful. The recent lady couldn't bear it and died instantly.
Q 6. What was the social control inflicted upon the quack by the villagers?
Ans. They penalized him to dig the recent women’s grave so beat him well and let him go.
Q 7. For whom did the quack did the grave?
Ans. The quack mammary gland the grave for the recent lady WHO was killed by his wrong treatment.
Q 8. What did the quack liquidate succeeding village?
Ans. He claimed that he was a good doctor. Associate in Nursing recent man offered himself for treatment. nowthe quack told the those that he would attempt his best to cure the sickness. however id he would be killed throughout the treatment he wouldn't be compelled to did the grave.
Q 9. Why didn’t the villagers let the recent man cure?
Ans. The villagers didn't trust the quack as a result of he was talking of killing the patient even before the beginning of the treatment.
Q 10. Why did the quack come to the camel-men?
Ans. The quack came back to the camel-men as a result of he thought that they'd not shown him the properthanks to cure that sickness. He wished to find out the proper methodology.
Q 11. however did the camel-men cure their camel?
Ans. one in all the camels entered a melon-field and Greek deity a melon. The melon stuck in its throat. The owner saw that it absolutely was about to die. He tied a blanket spherical its throat. Then he smitten the place forcefully. The melon skint within the throat of the even-toed ungulate and it absolutely was enveloped simply. this can behowever the even-toed ungulate was cured.
Q 12. however did the quack attempt to cure the recent woman?
Ans. once the quack claimed that he may cure disease the recent lady requested him to cure her sickness. She additionally aforementioned that she would bless him for evermore. The quack in agreement and demanded a blanket and a good-sized mallet. As presently as they were brought he occupied the woman’s throat and smittenthe swollen half forcefully. The recent lady instantly expired . this can be however he tried to cure the recent lady.
Q 13. however did the quack return to appreciate his error?
Ans. The quack didn't notice his error even once killing the recent lady and being penalized by the villagers. He visited succeeding village and once more claimed that he may cure disease however if the patient would be killed he wouldn't dig the grave. They refused to induce treatment. Then he went back to camel-men. one in all them verified him much that even-toed ungulate was quite robust animal and will bear the forceful striking however the recent men and girls couldn't. Then he realised his error.
Q 14. however did the camel-man prove the stupidity of the quack?
Ans. The quack known as the camel-men foolish and told them the story of the recent lady. They aforementionedthat he was stupid. one in all the boys improved and aforementioned to the quack that he would muchdemonstrate this to him. He upraised a significant stick sure with iron rings and smitten a even-toed ungulate. There was a light result on the animal. Then he smitten the quack an identical blow. He became unconscious. oncehis consciousness came the camel-men told him “what sensible|is sweet|is nice} for camels isn't thus good for poor recent men and women”.
Q 15. What lesson will the story teach?
Ans. The story teaches U.S.A. that a bit learning is extremely dangerous. we must always learn properly so apply it to others. In our lust for cash we tend to forget that we tend to aren't suited doing employment however act doing it. It brings disaster not just for U.S.A. however additionally for others.
Q 16. What did the owner do once he saw that a melon had stuck within the camel’s throat?
Ans. He tied a blanket spherical its throat, so smitten the place with the best violence.
Q 17. however did a definite man fake to be a doctor?
Ans. He saw that the owner of the even-toed ungulate smitten the even-toed ungulate and it recovered from its sickness. therefore he visited succeeding village and fictitious to be a doctor.
Q 18. What did the recent lady advice the quack?
Ans. She aforementioned that if he would cure her disease, she would bless him for evermore.
Q 19. however did the quack treat the recent woman?
Ans. He occupied the woman’s throat, and smitten the swollen give up such a lot force that the recent lady died.
Q 20. What did the quack do once obtaining severe punishment?
Ans. He didn't learn any lesson, mounted his even-toed ungulate and went on to succeeding village. He once morefictitious that he was a good doctor.
Q 21. What did the fictitious doctor say before treating the recent man?
Ans. He aforementioned if he would kill the recent man, he wouldn't be compelled to dig the recent man’s grave.
Q 22. What did the quack set up once being chastened by the villagers?
Ans. He planned to come to the camel-men and tell them that they'd not shown him the proper thanks to cure disease.
Q 23. What did the person do to the quack?
Ans. the person smitten the quack a significant blow that hewn him to earth sort of a log.
Q 24. What did the camel-man answer once the quack came into his senses?
Ans. He answered that what's smart for camels isn't thus smart for poor recent men and girls
Subscribe to:
Post Comments
(
Atom
)
No comments :
Post a Comment