Tuesday, 11 December 2018
Intermediate F.Sc F.A ICS I.Com English XI Short queries lightning
Q 1. Why couldn’t the woman describe the killer?
Ans. it absolutely was dark and therefore the woman couldn't see the killer clearly. She may solely have a look of him within the lightning as a result of she was terribly confused and frightened.
Q 2. What were the circumstances that forced her to go away her car?
Ans. She ran out of gas so she had to go away her automotive.
Q 3. Why did she arouse facilitate from 1st Man?
Ans. She asked 1st Man to assist her as a result of someone was chasing her. She thought that the primary man may save her as he was the sole person there UN agency may facilitate her.
Q 4. What was the condition of the weather?
Ans. The weather was unfavorable. it absolutely was descending heavily with thundering and lightning.
Q 5. however did Second Man accuse 1st Man because the play progress?
Ans. the primary Man pushed the woman in women’s space and denied the presence of anybody else within thespace. The Second Man had already seen someone thus he defendant 1st Man of lying.
Q 6. will the woman become suspicious of 1st Man because the play progresses?
Ans. The woman doesn't become suspicious of the primary Man in the slightest degree. She has rather trust in him as a result of she prefers to remain with him.
Q 7. what's her impression regarding Second Man?
Ans. She assumes that the Second Man was the person chasing her.
Q 8. Why didn’t she accompany Second Man?
Ans. She thought that Second Man may well be the killer thus she refused to travel with him.
Q 9. Write down the story of the play in your own words?
Ans. this can be a comedy packed with tension and emotions. The suspense of waiting absorbs the reader and enjoys it. At the first, a panic stricken woman rushes into a bus terminal out of a significant storm. She meets a person and it looks that she already acknowledges him. She seeks his facilitate and tells him what is going ontogether with her. She says that she is running to avoid wasting her life from someone running when her. She has seen him pull the natural object of a lady out of the automotive. She explains that she is unable to acknowledgeneither the person not the dead. the person gift at the bus terminal bolts the door. A second man knocks at the door and therefore the tension within the station mounts to peak. the primary Man hides the woman in women’s space and opens the door however the Second Man doubts regarding her presence. The woman thinks him the killer. He talks to her however she is frightened. The bus arrives and therefore the Second Man offers her to travelwith him however she refuses and stays with the primary Man. the sunshine dies utterly and therefore the 1st Man takes a electric lamp. The woman becomes frightened on seeing her own lightweight that she has left on the spot, she runs outside and a dog seizes the person and forces him to run away.
Q 10. Why did the woman think about 1st Man her helper?
Ans. The woman thought-about 1st Man her helper as a result of he was already there once she entered the bus terminal. She thought that the chaser couldn't reach there before her. She forgot that she had wasted a lot of time within the woods. Her communication with the primary Man showed that that they had a precise level of ritual. He hid her in women’s space once the Second Man entered and given himself as her friend and helper.
Q 11. however did she notice the truth?
Ans. once the woman hurried into the bus terminal she found the person there. She thanked God for having him there. She requested him to remain together with her and hurried into his arms. She couldn't doubt his character or temperament. the person tried to pacify the woman as a result of she was in an exceedingly terrible state. He created Associate in Nursing surroundings that she started explaining the incident. He ne'er let her feel that he was investigation the matter. He radio-controlled her and suggested her to travel to the police. He pushed her into women’s space to avoid wasting her from the Second Man. She was fearful of the Second Man. once he offered her to travel with him she refused to remain with the primary Man. the reality was unconcealed once the primaryMan took out the electric lamp that she had left at the place of incident and she or he known it.
Q 12. wherever will the play take place?
Ans. It takes place within a bus terminal on a deserted main road somewhere within the geographic region.
Q 13. What is detected outside?
Ans. The sound of serious rain and enormous bursts of thunder is detected outside.
Q 14.What is the looks and condition of the woman once she enters the bus station?
Ans. The woman is regarding twenty 3 years elderly. She is crying and is out of breath. Her hair is matted.
Q 15. Why did the woman embark of the car?
Ans. She ran out of gas thus she took her electric lamp and secured the automotive and commenced walking.
Q 16.Why did the woman spherical|revolve around|circle around|circle} and round into the woods?
Ans. The woman circled spherical and spherical into the woods to lose the killer.
Q 17. Why was the woman frightened to inform the main points of the incident?
Ans. The woman was frightened to inform the main points of the incident as a result of she was fearful of the police and she or he didn't have complete data.
Q 18. Why did the woman not need to travel to the police?
Ans. She didn't need to travel to police as a result of she was too afraid and didn't have complete data.
Q 19. What did the woman see throughout the flash of lightning?
Ans. She saw a person dragging a natural object of a lady from a automotive.
Q 20. what's the looks of the Second Man?
Ans. he's a nondescript kind of person. Tall, attractive, and regarding thirty years elderly.
Q 21. what's the importance of storm, rain, lightning and therefore the thunder within the play?
Ans. Storm, rain, lightning and thunder produce suspense and horror within the play that area unit the weather of comedy.
Subscribe to:
Post Comments
(
Atom
)
No comments :
Post a Comment